View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 03 nov 2011, 15:03:33
vanessa111's Avatar
vanessa111 vanessa111 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 13 oct 2011
Locaţie: timisoara, Romania
Vârsta: 39
Date: 175cm, 64kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cum depasim momentele in care suntem aproape de a ceda tentatilor?

Citat:
Anterior postat de zorzonica Vezi mesajul
Eu nu stiu cum sa procedez cu pachetul la serviciu. E foarte greu sa iau la pachet ceva sanatos, gatit acasa. Adica da pot sa imi fac o salata dar nu pot manca zilnic salata. Si aici unde lucrez nu avem posibilitatea de a incalzi mancarea. Daca exista aceasta posibilitate era mai simplu. Dar asa sfarsec prin a manca covrigi sau prin a comanda diverse chestii nesanatoase, pentru ca cele sanatoase ating niste preturi mult pentru buzunarul meu. Si va intreb voi cum rezolvati acest aspect? Ce anume va luati la pachet si cum rezistati tentatiilor de a comanda tot felul de tampenii?

hmmm..pt moment eu nu lucrez..dar eu zic daca iti comanzi...iti poti comanda o supa,o ciorba ,piept de pui de-astea...mai ales supele si ciorbele nu sunt asa scumpe(asta in zilele in care te saturi de salata pusa la paket..)\
vanessa111, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1657 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1140 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat