View Single Post
  #2775 (permalink)  
Vechi 25 mai 2012, 16:21:04
andral's Avatar
andral andral este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 18 ian 2011
Locaţie: Bournemouth, Anglia
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica+sport
Date: 167cm, 84.5kg
Mesaje: 843
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de cristinelll Vezi mesajul
Buna dimineata fete cucuiete

Chiar ca este liniste pe aici...doar cateva fete mai vechi si prea putine ambitioase noi...hai la treaba fetelor.
Eu am ajuns inainte de nunta la 73 si dupa un Craciun, un Revelion, un Paste si o plimbare in tari straine am ajuns sa trec iar pragul si sa vad prefixul 8 pe cantar...grrrr...nu-mi place deloc asta.
Mi-am cumparat role si am zis ca voi merge cat pot eu de des dar vremea nu prea a tinut cu mine. Acum de 4 zile mi-am facut abonament la sala si merg zilnic si fac cate o ora bicicleta ca asta mi-e momentan cel mai comod. Sper sa ajute ca incep sa fac iar miscare desi nu mai am timp decat sa ma pun seara in pat, 2 zile pe saptamana curs de limbi straine, zilnic sala si de la munca ies mereu la 17.30 deci ajung seara foarte tarziu acasa cat sa mai prin si eu 2 ore maxim cu micuta Grea viata de artist Glumesc, dar sper sa iasa ceva din tot efortul asta.

Va doresc multa ambitie si voua si va pup
trebuie sa duca undeva tot efortul...ce limbi straine studiezi?cu ce scop?
sa stii ca si la mine e asemanator programul,doar ca eu lucrez mai putin,parttime si am ceva mai mult timp cu baietelul,dar 4 seri pe sapt ma duc la scoala si eu invat engleza ,2 cursuri diferite,am facut si un fel de pregatire pentru matematica,am dat ieri un test final sper sa il fi trecut si sa inchei aici cu matematica
sport fac acasa,miam luat o bici,nu prea des,ies cu bici si afara ,ca nu am permis,autobuzu e si scump si nici nu am cursa direct unde imi trebuie
dar totusi reusesc cu succes sa ma tot ingras
parca cu cat sunt mai stresata si mai obosita cu atat metabolismul meu e mai incet
andral, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2342 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1825 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]