View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 15 aug 2012, 11:05:59
Exp's Avatar
Exp Exp este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iun 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Hipocalorica(densit.calorica mica/volum mare/bogate in fibre si proteine) dar cf Monty(IG+asocieri)
Date: 187cm, 104kg
Mesaje: 645
Aprecieri acordate: 80
Am fost apreciat(a) de 62 ori in 43 mesaje
Implicit Re: Jurnal Binge Eating (catubrrr)

Salut!

Am citit cu atentie comentariile tale. Stii ce cred eu? Cred ca tu de fapt esti foarte pofticioasa O perioada reusesti sa te abtii iar ulterior recuperezi... Iti inteleg lupta, crede-ma. Incearca sa eviti magazinele cu bunatati iar atunci cand iti faci cumparaturile, du-te cu lista facuta, le-ai luat si ai plecat!!! Fara sa te mai uiti in jur 5000 kcal este enorm...esti sigura ca atat ai ingerat sau ai spus-o in gluma? Cam ce ai papat?

p.s. si eu am tentatii, crede-ma; atunci cand trebuie sa gatesc pentru sotul meu sau atunci cand el isi face ceva bun (uneori il las pe el iar eu dispar din bucatarie) ori cand isi cumpara tot felul de prajituri de la o cofetarie greceasca ...dar in timp, am invatat sa ma abtin; daca as fi mancat cot la cot cu el, as fi avut probabil o greutate dubla acum; si eu am "demonii" mei- ma refer la painea calda, la salata orientala si la cea de fasole boabe cu masline si ceapa...bine ca nu le am cu dulciurile??!!! si eu ma lupt cu mine insami in acest sens! cel mai nasol este "dupa"cand te simti ca naiba...plina de regretul ca iar ai calcat stramb; hai...de data asta fii mai ambitioasa! eu iti tin pumnii!
__________________
JURNAL EXP
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...rii-11784.html
" Mintea intuitiva este un dar sfant iar mintea rationala este un servitor credincios. Am creat o societate care onoreaza servitorul, dar a uitat darul..." (Albert Einstein)

"Great souls have willpower, weak once only desire"
"In God we trust, all others pay cash"
Exp, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Exp, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2349 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1832 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat