View Single Post
  #28 (permalink)  
Vechi 29 oct 2011, 13:33:25
furnicuta's Avatar
furnicuta furnicuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 feb 2010
Locaţie: Busteni, Romania
Vârsta: 36
Dieta: calorie shifting & hipocalorica & carbs<150g/zi
Date: 167cm, 88.6kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sunt anorexica, bulimica sau nu am nimic?

Pt. Anorien
In primul rand nu i-am spus Seleenei sa tina cura de detoxifiere. I-am spus doar ca am citit ca e bine ca regimul de slabire ( = alimentatie sanatoasa care contine toate categoriile de nutrienti de care are nevoie organismul) sa inceapa cu o cura de detoxifiere. Dieta merge bine si fara.
In al doilea rand am incurajat-o in primul mesaj sa citeasca mult despre nutritie, ceea ce presupune si informatii despre curele de detoxifiere. I-am recomandat si surse. Mai departe e alegea fiecaruia daca se ia dupa toate prostiile care circula pe internet.
Ca sa-ti raspund la intrebare, o cura de detoxifiere presupune consumarea, pentru cateva zile (am zis maxim 5 pentru ca nu e sanatos si nici placut sa depinzi de wc) a unor ceaiuri neindulcite, eventual cu lamaie (si nu ma refer la ceaiuri chinezesti de slabit ci la ceaiuri cu efecte benefice pentru ficat, colesterol,etc, ceai verde, frunze de senna - care au si un efect laxativ din pacate), multa apa si alimentatia bazata pe fructe cu continut mic/mediu de fructoza (aici nu intra pepenele ) si legume cu indice glicemic scazult/mediu, alimentatie din care sunt excluse in aceste cateva zile oale, carnea grasa, grea (prajeli si adaugarea de condimente la plic, pline de e-uri).
Te rog pe viitor sa citesti cu mai multa atentie mesajele mele, pentru ca m-am simtit putin pusa la zid si e neplacut!
furnicuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2642 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2125 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1868 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat