View Single Post
  #2854 (permalink)  
Vechi 12 nov 2012, 22:31:06
ras_cristalin's Avatar
ras_cristalin ras_cristalin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 aug 2009
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mancare sanatoasa
Date: 171cm, 84.3kg
Mesaje: 6.253
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 79 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul

Hei si tu iti faci de cap ,ce crezi ca daca sunt trista cu Kamy nu vad ce ai scris ! De maine sa nu mai aud ca ai papat asa multe dulciuri ,trebuie sa rezisti si eu incep de maine cu ale mele cruditati si sa vezi ce greu imi este sa schimb din nou ,de abia ma obisnuisem cu de toate ,auzi dar nu se poate sa traim fara sa mancam ce atata bataie de cap ,prin bucatarii toata ziua mancam si noi ca astronautii ,pastile si gata ,ete ca nu-i convine melodia ta ,ingerasului meu cica nu ai nimerit-o nu se potriveste ,se joaca de rupe ,eu m-am plictisit ,am mai stat un pic cu mamii si al meu tot imi zice sa-i fac ceva dulce ,la ora asta nu se poate,i-am zis bucataria este inchisa de la ora 19.30 seara trebuie sa pun orar ,pup printesica ta
Azi m-am mai potolit, desi tot am mancat... am avut o zi grea la servici. Mie poti sa-mi dai sa car bolovani in spinare, dar daca lucreaza toata echipa in mod egal, e o atmosfera pozitiva si sunt motivata, laudata, sfatuita... atunci lucrez cu placere. Daca ma muncesti ca pe hotii de cai si toata ziua ma certi.... ufff, nu imi place deloc am muncit azi o gramada si mai avem mult pana sa terminam perioada asta. Din ianuarie va fi ceva mai usor, sper.
Hai sa nu ma plang prea mult...
Azi o leganam pe Aiduta pe picioare si eu incercam sa citesc niste articole. Ea se strica de ras, radea in hohote cand vedea ca imi pun foile in fata ochilor sa citesc credea ca ne jucam cucu-bau.

Pupici la toate fetele si noapte buna!
__________________
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui ras_cristalin:
lacra81 (15 nov 2012), manumanuela (13 nov 2012)