View Single Post
  #29 (permalink)  
Vechi 05 sep 2012, 11:42:09
mariana34's Avatar
mariana34 mariana34 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 08 iul 2012
Locaţie: Baia Mare, Romania
Vârsta: 46
Date: 168cm, 87kg
Mesaje: 530
Aprecieri acordate: 1.298
Am fost apreciat(a) de 1.208 ori in 298 mesaje
Implicit Re: Jurnalul stilului de viata sanatos-Alina (aligrasa)

Citat:
Anterior postat de Aligrasa Vezi mesajul
Gatesc pt toata familia (eu si fetita mea), ea are aproape 4ani.Pai de fapt mancarea pe care o gatesc e buna si sanatoasa(legume cu pui/curcan), am tot timpul in casa fructe si iaurturi,branzica, gatesc si ciorbe(tot de pui cu legume).La pitica ii mai pun separat taietei in supa sau ou. Oricum, consider ca e sanatos si pt ea modul asta de a gati(fara prajeli,grasimi). Ei ii mai fac si cartofi prajiti sau alte chestii pe care eu nu am voie sa le mananc-bineinteles ca ei ii dau si jeleuri,inghetata,ciocolata si siropuri..etc(cu limita totusi).
Ai fetita mare, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca multe bucurii.! Am dat accept cu bucurie, ca ma gandeam si eu, deci gand la gand. Conteaza mult cum sunt educati copiii in legatura cu mancarea, cum vad in casa. Din experienta zic, in casa la parintii mei sau la sora-mea, se mananca altfel, eu mi-am format un alt stil, dar mai am sa ma educ in primul rand pe mine si apoi sa aplic. Am gasit un articol foarte interesant, am ramas uimita de multe si cum mancam inainte........ Ce bem, ce mancam
mariana34, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2107 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1590 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1074 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]