Subiect: Sexul si varsta
View Single Post
  #29 (permalink)  
Vechi 12 mar 2010, 15:30:05
peachy's Avatar
peachy peachy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 feb 2010
Locaţie: Sibiu, Romania
Vârsta: 32
Date: 164cm, 55.5kg
Mesaje: 22
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sexul si varsta

Ha ha ce-mi plac discuțiile astea.
E ok si la 15 ani dacă simți nevoia și ai cu cine, și știi ce și cum cât să nu iei BTS-uri sau să rămâi gravidă, sau să-și bată vreu pârlit joc de tine. Recomandabil ar fi între 18-20, totuși. De ce să regreți că faci sex? Eu nu înțeleg ce-i cu frica asta. Nu-i ca și cum regreți că te-ai îngrășat, că te-ai apucat de fumat sau că nu ai învățat mai mult în liceu. Ce rău îți face sexul? Din contră, are o mulțime de efecte pozitive. Doar n-ai face-o cu cine nu vrei și nu te atrage. O faci cu un baiat/băieți cu care și-o dorești. E mai bine să zburde hormonii în tine, să fii frustrată, irascibilă? Trăim încă într-o lume plină de prejudecăți cu oameni obsedați de părerile celorlalți. Nu regreți ce faci din cauza ta, ci din cauza a ceea ce cred colegii/prietenii/părinții despre ce-ai făcut. Dar ei nu-s acolo să simtă și să trăiască în locul tău.

Și încă ceva... ce e așa mare brânză să faci sex cu cineva dupa câteva luni bune, ani chiar, pe când tu, în tot acest timp, ți-ai dăruit inima, ți-ai deschis sufletul și mintea în fața lui?
Cred că a-ți dărui corpul unei persoane nepotrivite e mult mai puțin grav decât a-ți dărui timp, încredere, iubire, idei și suflet uneia. Dacă îți dăruiești toate acestea și totuși ai rezerve în privința sexului, atunci înoți într-o mare de idei preconcepute. Și nu ești specială că mai ești virgină după 2 ani de relație, ești ipocrită și trăiești după regulile impuse de societate, sau nu te-a atras fizic, deci relația tot o mare minciună rămâne.
__________________
my peachy diary
peachy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1955 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat