Subiect: Jurnal Elysee
View Single Post
  #29 (permalink)  
Vechi 07 sep 2010, 23:56:45
Elysee's Avatar
Elysee Elysee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 18 aug 2010
Locaţie: Calvi, Franta
Vârsta: 41
Dieta: Sport si mancat sanatos!
Date: 160cm, 66kg
Mesaje: 1.319
Aprecieri acordate: 12
Am fost apreciat(a) de 26 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Jurnal Elysee

Citat:
Anterior postat de jolye79 Vezi mesajul
Ely draga, ce fel de mentinere e asta cu 800 de calorii pe zi? Eu cred ca se numeste mai degraba...infometare. Din cauza asta nu se duce cantarul in jos, ca organismul e hamesit si face rezerve din orice! Chiar daca mananci prostii la o masa, in niciun caz nu sari peste urmatoarea. Regleaza excesele prin sport si nu prin eliminarea unei mese, ca iti faci mai mult rau decat bine. Vad ca ieri ai avut 989 calorii - deci rau si ieri.
Acum ca stii de ce nu slabesti, pune mana si mananca mai mult, fa sport constant si in cateva zile o sa se miste si cantarul. De maine sa te aud cu 1300 de calori, da? Te pup, noapte buna!
Sincer nu fac foamea insa nu stiu de ce ieri chiar mi-a fost de ajuns ce am papat, iar azi...de dim a fost ok apoi am fost plecata, apoi treaba si nu am putut sa-mi gatesc ceva consistent si uite asa am papat in graba dupa 1h am papat 5 clatite si apoi am dat cu multa apa... si m-am simtit balonata pana asta seara tarziu. promit ca maine pap mult mai bine, imi fac timp sigur si pt mai mult sport. Pupici si somnik usor
Elysee, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1556 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1039 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 782 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]