View Single Post
  #2908 (permalink)  
Vechi 28 dec 2017, 18:41:19
orhidee's Avatar
orhidee orhidee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 13 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 163cm
Mesaje: 11.853
Aprecieri acordate: 6.086
Am fost apreciat(a) de 10.899 ori in 5.679 mesaje
Smile Re: Jurnal slabit orhidee

Citat:
Anterior postat de corinnef Vezi mesajul
Hallo , draga mea acum am intrat si am citit mesajele . Ma gandeam la ce ai zis cu perioada grea cu sarbatorile si iti spun cum fac eu daca nu am posibilitatea de a manca 100% raw :
-Respect ora de culcare (inainte de 22)
-Tot ce mananc este acompaniat de o ffff mare salata si la fiecare gura de mancare preparata termic am 2 guri mari de salata .
- Raman totdeauna 100% vegana .
-Daca mananc mai mult la cina dimineata beau doar apa .
-Micul dejun cu siguranta fructe desi uneori mananc doar varza murata (facuta de mine)
-Incerc sa tin lucrurile cat mai simple cu putinta iar daca gatesc niciodata nu folosesc ulei (adio prajit ) uleiul il adauga fiecare in farfurie si este totdeauna presat la rece (asa a devenit fiecare mai constient de cat ulei manca inainte ).
Pe Ramona de la scoala de slabit o gasesti si pe youtube (eu o ascult pe telefon cu castile cand fac alte treburi prin casa . Din pacate atatea lucruri am invatat sa le fac combinate incat stau si ma gandesc unde si cum zboara timpul asta
Pupaceala maxima si un sfarsit de an cu minus



Draga mea, draga... am citit ce-ai scris tu ca faci de sarbatori... si am constatat ca nu am facut absolut nimic din toate cele enumerate de tine... De aceea la urmatoarea raportare (la concursul lui Rozi) ma astept la un mare, mare plus !... Asta e! Va incepe un nou an si odata cu el va reincepe lupta cu kilogramele!
In ceea ce priveste uleiul cred ca-l voi scoate aproape total din mancare... il voi pastra doar la salate... si acolo va fi putin...
Noul blender imi place la nebunie si sunt hotarata ca incepand cu 1 ianuarie sa-l folosesc zilnic! Cel vechi nu era performant... asa ca-l foloseam rar! Cred ca-ti voi lua la recitit jurnalul... sa-mi reinprospatez memoria...
Sa ai un sfarsit de an minunat!
__________________
jurnal slabit orhidee
"Dacă te-ai saturat sa o iei de la început, încetează sa mai renunți."



orhidee, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. orhidee, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Acest membru apreciaza mesajul lui orhidee:
corinnef (31 dec 2017)