View Single Post
  #2954 (permalink)  
Vechi 19 apr 2010, 20:43:00
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :)

Amestecuri de plante care va scapa de gastrita
Impotriva gastritei foarte recomandat este urmatorul amestec de plante: frunze de troscot – patru parti, frunze de sunatoare – patru parti, frunze de mur – trei parti, flori de coada-soricelului – doua parti, flori de siminoc – doua parti, frunze de fierea-pamintului – doua parti, frunze de menta – o parte, flori de musetel – o parte. Patru linguri din acest amestec se pun peste noapte intr-un litru de apa rece, dimineata se pune vasul la foc, se da in clocot, dupa care se mai lasa 5-7 minute, se acopera vasul pentru 20 de minute, apoi se strecoara (plantele se storc). Se bea cite un pahar de decoct de patru-cinci ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa, in cazurile de gastrita cu aciditate scazuta. Se amesteca in parti egale frunze de sovirv cu flori de musetel. Doua lingurite din acest amestec se pun intr-un pahar cu apa fierbinte, se fierb 10 minute, apoi se strecoara. Se bea cite un pahar de decoct dimineata si seara impotriva crampelor stomacale si intestinale, insotite de meteorism. Atentie insa, pentru ca sovirvul este contraindicat femeilor insarcinate. Impotriva gastritei, medicina populara recomanda si fragii de padure, sub forma de decoct din frunze si radacini de planta. O lingura de planta se pune in doua pahare cu apa fiarta si racita, se lasa la infuzat sase-opt ore, apoi se strecoara. Se bea cite o jumatate de pahar zilnic. Foarte eficient este si urmatorul amestec: sunatoare – patru parti, frunze de patlagina – patru parti, frunze de rozmarin salbatic – patru parti, frunze de fierea-pamintului – patru parti, frunze de menta – o parte, frunze de troscot – doua parti, radacini de obligeana – o parte, seminte de chimen – o parte. Doua linguri din acest amestec se pun intr-un litru de apa fierbinte, se lasa la infuzat 12 ore, apoi se strecoara. Se bea cite o jumatate de pahar de patru ori pe zi, la o ora dupa masa, in cazurile de gastrita insotita de aciditate ridicata.

Fetele ceaiurile astea le mai folosesc si eu pe rand sau combinate,am avut gastrita hiperacida si ma mai protejez cu ceaiuri ! Coada-soricelului e asa de amara zici ca este pelin !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]