View Single Post
  #299 (permalink)  
Vechi 09 mai 2011, 07:37:18
LeeLyy's Avatar
LeeLyy LeeLyy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2011
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: dukan
Date: 156cm, 81.8kg
Mesaje: 4.277
Aprecieri acordate: 295
Am fost apreciat(a) de 442 ori in 295 mesaje
Implicit Re: Jurnal LeeLyy (Dukan)

Dragul meu jurnal! Mi-era dor sa dau raportul aici!
Deci, sapt trecuta a fost plina de adrenalina, nerabdare si stres. Din cauza mea, bine-nteles! La inceputul sapt mi-a fost teama ca nu intru in concurs, asa ca am decis (cu chiu cu vai) sa creez eu un grup. Apoi mi-a fost teama ca nu gasesc fete care sa intre in grup. Una cate una, fetele au venit dar eu ma strasam si mai tare! Am citit regulamentul concursului de nenumarate ori de teama sa nu-mi scape ceva. Peste toate astea si la serviciu este o perioada mai aglomerata! Asa ca m-am bucurat atunci cand Nana a acceptat sa fie ea liderul gr in locul meu. Nu fug de responsabilitate, dar sunt prea tipicara si perfectionista si ma pierd in detalii nesemnificative. Asa sunt eu, ce sa fac? Nu cred ca ma mai schimb la 40 de ani!
Acum a inceput o noua sapt dar deja se arata f.f. aglomerata la servici. Ma bucur ca a inceput concursul, ca avem gr de gr si cu ajutorul fetelor voi slabi si poate vom castiga.
Sper sa mai pot intra pe forum, iar daca nu, urez tuturor participantelor la concurs (dar mai ales lui VERA) mult noroc in scaparea de kg.
Salut pe toata lumea ce vine pe la mine prin casuta si ii astept cu o cafeluta buna!



Pupici, Lili
LeeLyy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 925 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]