View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 25 apr 2012, 12:27:57
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu

Buna Alina,

Bine ai venit in comunitatea noastra, aici vei gasi sprijin si suport si sfaturi... tot ce ai nevoie pentru a continua lupta cu kilogramele in plus... felicitari pentru primul dat jos, ai inceput excelent.

E foarte bine ca esti optimista pentru ca starea de spirit ajuta foarte mult intr-un regim de slabit, atata vreme cat stim si avem incredere ca vom izbuti si vom iesi castigatoare din aceasta lupta, asa va si fi, intr-adevar.

Programul de Tae-Bo e perfect pentru un tonus si o slabire sanatoasa, prin sport, asa se procedeaza, si daca te tii de el si daca iti place, nu vei avea nici o piedica in a-ti atinge scopul. Apropo de asta... ai 3 luni la dispozitie... si 10 kg... adica aproximativ 3 kg pe luna... suna bine planul, te sustinem.
Alimentatia inainte si dupa sport

In legatura cu mancatul de dimineata, vad ca stii cat de importanta e prima masa a zilei, asa ca te incurajez sa profiti cat mai mult de ea, de acolo ne tragem resursele de energie pentru restul orelor... sa iti educi stomacul si sa il obisnuiesti corect, pentru un stil de viata sanatos.

Ce mananc la mic dejun?

Ar fi de ajutor sa iti treci meniurile zilnice, sa vezi cate calorii consumi... sa ai grija ce alegi sa manaci... fara grasimi nesanatoase, alimente procesate... prajeli, produse de patiserie... de casa e cel mai sanatos, sa nu uitam.
Calculator calorii


In rest, iti urez succes pe mai departe, sa tii garda sus si optimismul aproape, sa iti vizitezi jurnalul si sa vorbesti cu noi ca sa ne ajutam mai departe una pe cealalta, si sa nu renunti niciodata. Acum esti cu noi, si vei ajunge acolo unde trebuie.
Ai aici cateva linkuri care iti pot fi de folos:

Ghidul slabutelor incepatoare

Pregatirea pentru slabire

Calculator nutritional


Slabeste sanatos!!!


Motivatie


Cum pot sa slabesc? - Slabute.ro

Nu reusesc sa slabesc! - Slabute.ro


De ce nu slabesc…? - Slabute.ro

Am nevoie de ajutor!

Te pup, succes!!!

__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]