View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 22 ian 2013, 20:26:15
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Avocado ceafa de porc si dieta de 999 de calorii

Citat:
Anterior postat de quarc Vezi mesajul
Ieri mi-a fost dat sa asist la cumpararea unui singur avocado. Domnisoara cu siguranta era la cura. Era nefiresc de slaba, cu miscari de pseudo felina, foarte constienta de sine si cautand discret din priviri masculii care o sorbeau din priviri. Cum se indrepta spre iesire balansand exagerat soldurile si tinand victorioasa fructul mi-a trezit mila, mila aceea pe care o ai cand vezi un caine subnutrit.
Nu am putut sa nu ma gandesc la diversele diete populare de 999 cal. Eu aveam pe banda o tona de legume, mere, banane, bors, ceapa si ceafa de porc.
M-am simtit foarte ciudat cand mi-am dat seama ca eu consum in trei ore mai bine de 2000 cal., adica cam cat mananca unele slabute in doua zile. Un kilogram de mere se topesc in trei secunde dupa ce am alergat 30km la -3°C.

Cum este mai bine, o dieta bogata si diversificata sau mancat putin ca o vrabiuta?
In cele din urma este o parere personala si daca as avea dubii nu m-as tine de regimul de viata ales. Mie unul imi place sa alerg, cam tot ce imi place sa fac presupune consum de energie, noroc ca imi place si mancarea. Noroc ca pot sa bag in mine in ritmul in care consum deoarece nu imi pot imagina viata fara miscare, miscare din aceea exuberanta cum numai la copii mai vedem.

Voi cum credeti ca este mai bine?

Mi-a placut cum ai descris experienta... te-ai exprimat cu haz.
Iar referitor la partea cu numarul de calorii/zi... optiunea de meniu sanatos, caloriile provenite din alimente sanatoase intr-un numar potrivit pentru fiecare individ in parte, alaturi de un program de sport va functiona mereu. E varianta corecta.
"Balansand exagerat soldurile" - chiar mi-a placut, parca mi-o si inchipui.
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat