View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 23 iun 2009, 14:57:48
Extasssy's Avatar
Extasssy Extasssy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Dieta Hipocalorica 1200-1400 calorii
Date: 162cm, 89.1kg
Mesaje: 2.845
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 20 ori in 8 mesaje
Implicit Re: 9 kg in 2 saptamani

Buna Alessa,

Consumul de apa si sportul sunt singurele parti pozitive... Pentru ca 200 kcal pe zi, te vor distruge incetul cu incetul... Corpul tau nu poate funtiona la infinit doar cu atat... De unde energie sa mergi, sa gandesti si restu, daca tu nu ii dai. La 17 ani ai in fata un BAC, ai infata ani de invatat, cum crezi ca le vei face fata cu doar 200 kcal? Cum crezi ca vei putea sa te bucuri de silueta pe care o vei dobandi cand nu vei avea pic de energie in tine?

Eu am 23 de ani si 92 de kg... la varsta ta gandeam la fel... ca merge... Dar adevarul este ca merge numai pentru o perioada...

Inteleg ca vrei sa slabesti repede... si nu putin ci cam 30 kg... Dar mai bine le pierzi incet, incet.... sa zicem cam 4-5 kg pe luna, decat sa te distrugi... pentru ca de slabit in ritmul satabilit de tine o sa slabesti cu siguranta, dar sanatatea? Chiar nu conteaza? Chiar nu conteaza ca iti dai peste cap tot organismul, si ca o astfel de infometare (pentru ca daca pentru tine nu e, pentru el clar este infometare) te va distruge?

Pe langa asta, mai este si reversul medaliei, si anume... odata ce ai ajuns la greutatea dorita, orice vei manca in plus fata de cele 200 kcal pe care le consumi acum se vor pune instantaneu... Si nu vei reusi decat sa fii slaba si frumoasa cateva saptamani si apoi vei ajunge de unde ai plecat poate chiar cu mai multe kilograme...

Sfatul meu... incearca sa mananci sanatos, adica fara zahar, fara prajeli, fara grasimi, dar cam de 1000kcal pe zi... fa sport si bea apa multa si o sa vezi cum vor zbura kilogramele in plus, si cum vei fi si frumoasa si sanatoasa...

Uite eu cand am inceput cura aveam 100kg... iar intr-o luna si o saptamana am dat jos 7.7kg... ceea ce nu este deloc putin... Tu de ce nu vrei sa incerci asa?
Uite aici o poveste care demonstreaza ca mancatul sanatos chiar slabeste, si nu este numai o poveste de adormit copii... Am slabit 60 kg in 1,5 ani!

Stiu ca vei citi ce am scris eu aici, si ce probabil vor scrie si alte fete, si vei zice: "Eh... lasa ca eu stiu mai bine, ca doar e corpul meu!". Si vei avea intr-o oarecare masura dreptate, este corpul tau... Dar stai o secunda si gandeste-te ca asa am zis si noi la un momentdat, probabil pe la varsta ta, iar daca acum suntem aici, pe acest forum, in cautare de solutii, inseamna ca nu am stiut mai bine, si ca inca ne luptam cu kilogramele si poate cu alte boli aparute in urma inconstientei noastre.

Te rog sa nu iti faci singura rau... !!!!
__________________
Un șir neîntrerupt de mici acte de voință dau un rezultat mare.
Charles Baudelaire

Extasssy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1866 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1349 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1350 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]