View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 18 aug 2010, 08:38:25
Al3mona's Avatar
Al3mona Al3mona este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 05 aug 2010
Locaţie: Tulcea, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Hipocalorica low-carb
Date: 166cm, 68kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute - recidiviste

Buna draga noastra si bun venit

Nu am ( din pacate) prea mult timp la dispozitie sa iti spun mai multe ( dar promit ca o voi face) , insa am o sugestie pentru "yo-yo" -ul care adesea ne loveste pe multe dintre noi; acesta poate fi "amanat", la modul practic, prin urmatorul truc :

Eu mi-am facut niste poze ( singura si altele facute de o buna prietena ) si le tin in calculator. De fiecare data cand imi vine pofta de o pizza sau ceva dulce sau un cartof prajit...ma sui pe cantar...apoi ma uit la acele poze din vremea mea de "implinire" , si imi zic : "Gustul va ramane pe buze doar o secunda, dar pe solduri si pe cantar...cine stie cate saptamani".

Asa ca... gaseste ceva care sa te sperie atunci cand esti vulnerabila O poza pe frigider, o pereche de blugi XXL atarnati la vedere..nu stiu, ce functioneaza pentru tine.

Iti doresc succes si promit sa revin cu niste idei si sfaturi mai ajutatoare!
Al3mona, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2160 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1127 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]