View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 02 nov 2009, 15:36:38
Marlin's Avatar
Marlin Marlin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2009
Locaţie: la poalele muntilor, Italia
Vârsta: 45
Dieta: low-carb
Date: 160cm, 50.8kg
Mesaje: 78
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Proteinele si dieta

Am dat si eu peste cele scrise mai sus (ma refer la primul post)...
A citit cineva cu atentie?

Cine l-a scris in primul rand a facut afirmatii contradictorii...O data scrie ca citez "Proteinele de origine vegetală sunt considerate a fi mult mai benefice pentru organism, comparativ cu cele provnite din carne animală, despre care se spune că sunt toxice." si putin mai jos sta scris ca, citez "Cele mai bune proteine le găsim în carne, lapte, brânză şi ouă". Ce sa intelegem...care-s mai bune pana la urma , ca din ce stiu eu carnea , laptele , branza, ouale nu prea intra la vegetale

In al doilea rand, sa nu ne fie cu suparare dar ,oameni buni ,nu mai dati copy/paste la tot ce gasiti pe net.Prin noianul de informatii existente unele sunt adevarate, altele complet false sau depasite.
Cred ca este stiut faptul ca mare parte din proteinele existente in legume, deci acele proteine vegetale, corpul nostru nu le poate uliliza.
Deci, ca sa ne clarificam, cele mai bune surse de proteine sunt alimentele de origine animala.

Cat desprea asocierea proteinelor cu grasimile saturate...asta e chiar benefica.

Cititi, informati-va si abia cand s-a inteles despre ce e vorba in propozitie postati pe forum (oricare ar fi acela si oricare ar fi informatiile), altfel riscati sa induceti alte perosane in eroare si asta , cred eu , nu e de dorit.
Marlin, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1844 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1327 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat