View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 07 feb 2011, 09:15:20
DrIulia2010's Avatar
DrIulia2010 DrIulia2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 173cm, 55kg
Mesaje: 2.451
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 13 mesaje
Implicit Re: Am TBC si m-am ingrasat 8 kg!

Citat:
Anterior postat de pufulina18 Vezi mesajul
Buna tuturor,
Din sept 2010 am aflat ca am TBC si am inceput tratamentul. NU slabisem inainte asa cum se intampla in mod normal, drept urmare, pastilele acelea care sunt facute sa ingrase pe cei care au fost slabiti de boala, pe mine m-au transformat intr-o grasa. Eram plinuta si inainte, aveam 61 de kile, dar acum, in numai 5luni am pus 8 kg. Sunt disperata ca nu stiu cum sa procedez sa mai scap de kilograme, si stiu ca mai am inca o luna si jumatate de medicatie. Plamanul incepe sa se vindece, semn ca a dat rezultate tratamentul, deci cred ca as putea incepe o dieta, numai ca mi-e groaza de sport. Sunt la 2 facultati, intre care la una am licenta in vara si invat toata ziua. Dar sport nu am nici timp si nici nu prea pot sa mai fac. De cand m-am ingrasat, nu pot urca nici 2 etaje ca gafai. Ma simt grea, abia ma asez in cada sa ma spal, pocnesc hainele pe mine, iar cand ajung seara la culcare cad lata de oboseala. Dorm putin, in medie cam 4-5 ore pe noapte pentru ca programul de scoala nu prea imi permite mai mult.
Ce pot sa fac? Am stari de depresie cumplite din cauza asta..
Buna,bine ai venit.

Ce tratament urmezi?
Banuiesc...ca stii ,ca pe langa tratamentul medicamentos pe care il urmezi e foarte importanta alimentatia ,odihna-repausul.

O dieta restrictiva nu poti urma,problema ta este delicata,ai nevoie de o alimentatie sanatoasa,alimentatie bogata in carne,lactate,fructe si legume proaspete.

Ce mananci intr-o zi normala?
__________________
"DEFINITI-VA MAI BINE PERSONALITATEA,SI VETI SLABI MAI USOR"
DrIulia2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2188 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat