View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 24 aug 2010, 00:32:03
cora29's Avatar
cora29 cora29 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 23 iun 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 43
Dieta: hipocalorica
Date: 160cm, 73kg
Mesaje: 12
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mamica - Cora29

A mai trecut o saptamana... uufffff!
Livia, sa-ti traiasca fetita! Nu m-am grabit sa-ti raspund, pentru ca Slabuta a fost prompta, ca de obicei, si ti-a oferit informatiile pe care le voiai. Daca vrei parerea mea personala despre WW (Weight Watchers), eu am slabit bine cu dieta asta, mi s-a parut foarte echilibrata si m-am mentinut ani buni la greutatea atinsa (pana la sarcina).
Acum tin Atkins pentru ca am simtit nevoia de ceva mai "radical", un impuls mai violent pentru metabolismul meu lenevit si pentru ca am avut ceva probleme legate de glicemie, pentru care o dieta hipoglucidica e chiar ce trebuia...
Am intrat in OWL (faza a doua) si continui sa pierd din kilograme... Per total ma simt foarte bine... am insa in continuare problemele pe care le-am mai spus...legate de programul de munca si de lipsa posibilitatii de a face sport... Ma consolez cu gandul ca de la 1 septembrie schimb seful si sper ca toate se vor rezolva.
Cam atat deocamdata... Va pup...
La cat mai putine kilograme!

cora29, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
cora29, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1629 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1112 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 855 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]