Subiect: Jurnal polyana
View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 28 aug 2010, 17:57:09
polyana's Avatar
polyana polyana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mai 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 52
Dieta: hipo
Date: 153cm, 77.9kg
Mesaje: 1.703
Aprecieri acordate: 507
Am fost apreciat(a) de 132 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Jurnal polyana

Regulile detoxifierii
Totul necesita efort! Daca doriti sa scapati de toxine, nu uitati ca procesul de detoxifiere va va da ceva neplaceri si dureri de cap, la propriu. Dar perseverenta este mama succesului, iar rezultatele vor aparea mai repede decat credeti.
- Nu exista o limita in ce priveste cantitatea, dar regimul ar trebui sa contina 30% proteine si 70% vegetale.
- Mananca numai alimente permise, organice, cat mai proaspete, cat mai putin prelucrate termic si fara nici un fel de conservanti.
- Bea cel putin doi litri de apa plata pe zi.
- Gateste cu grija: crud este cel mai bine, fiert e binisor, copt si la gratar sunt urmatoarea alegere buna, dar prajit este inadmisibil.
- Renunta la ceai negru, cafea si alcool.
- Bea, in schimb, cat mai mult ceai de plante.
- Ia suplimente cu vitamine si minerale, pentru a-ti proteja functiile hepatice si functionarea intregului organism. Gustarile sunt permise daca sunt sanatoase si bine alese.
- Cruditati - Curata si spala legume care iti plac (morcovi, telina, rosii, ardei, andive, dovlecei, varza etc.) si pastreaza-le in pungi de plastic, in frigider. Ia cateva atunci cand pleci de acasa.
- Vrei sa le faci apetisante? Consuma-le cu sos preparat de tine din: branza tofu, ulei de masline, suc de lamaie, un catel de usturoi si o lingurita de mustar de calitate (fara adaosuri de amidon si conservanti), toate amestecate in mixer.
- Esti prea ocupata si nu poti face singura sosul? Inlocuieste-l cu pasta de humus, din comert.
- Fa-ti portii mici de seminte si nuci, pe care le tii in frigider. Consuma-le ca pe o gustare, de cate ori ti-e foame. Cantitatea ideala: cat poti sa tii in palma. Evita alunele si arahidele.
- Batoanele cu cereale sunt o gustare excelenta. Mananca cu un fruct sau seminte pisate.
__________________

Jurnal Polyana
polyana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1582 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1065 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 291 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]