View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 29 nov 2010, 23:41:41
amy0404's Avatar
amy0404 amy0404 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 41
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 58kg
Mesaje: 2.110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Divort: da sau nu?

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul


Si ai fi de acord sa stai langa un om care nu te mai iubeste si e nefericit? Poate el e minunat si tu il iubesti, dara daca alegerea e a lui?
Dar invers, ai prefera sa iti irosesti viata langa o persoana pt. care nu mai simti iubire, ai suferi asa in tacere si ai pastra aparentele? Ai trai in minciuna? Si ai putea fi fericita. Gandeste-te ca vb lui, atingerile lui nu te mai fac sa simti nimic, la un moment dat devine agasant cu iubirea lui. Cum faci sa nu isi dea seama. Pt ca at cand va sti ca nu il mai iubesti e ca si cum i-ai smulge inima din piept.
Nu doar in situatii extreme se divorteaza. Sunt si astfel de cazuri in care unul sau ambii isi dau seama ca ceva s-a pierdut. De obicei se incearca revenirea la starea initiala. Eu cred ca se poate face ceva doar daca la inceput a fost o mare dragoste din partea amandurora. Daca nu, atunci e timp pierdut. Partea cea mai urata e ca aceasta decizie de a te desparti se ia cel mai greu in aceasta situatie, cand practic nici un lucru grav nu umbreste casnicia si mai ales daca sunt copii. De aceea multi si renunta in a merge mai departe si aleg sa stea intr-o situatie care ii face nefericiti. Si stiu cat de greu e sa spui stop pt ca sunt casatorita si de multe ori ma gandesc si la posibilitatea asta. Nimic nu e vesnic!
Te-am citat Ame pt ca sunt perfect de acord cu tine.

Nu exista nici cea mai mica urma de indoiala. Atunci cand vorbim batai, certuri in mod continuu, alcool...clar divort fara cea mai mica urma de regret. Ai mei au divortat cand aveam 10 ani din cauza acestor motive si va spun sincer ca mi-a fost mai bine fara tata, decat cu un betiv si un bataus in casa.

Insa cel mai greu este sa pui punct atunci cand este liniste. Cand esti nefericit, dar accepti, cand nefericirea devine obisnuinta, cand refuzi sa vezi realitatea si cand nu ai curajul sa pui punct.

Am invatat ca nu trebuie sa te temi de nou si ca nu trebuie sa te complaci intr-o situatie de genul asta, oricat de greu ar fi dupa. Mai bine mai devreme decat mai tarziu.
__________________

amy0404, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1945 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1171 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat