View Single Post
  #30 (permalink)  
Vechi 08 feb 2010, 10:35:55
danazet's Avatar
danazet danazet este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 feb 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 36
Dieta: dieta hipocalorica
Date: 175cm, 101.2kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Miresica pe ultima suta de metri

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Dana,bafta maine la cantarire.
Cat vei tine acest regim?Crezi ca vei reusi psihic mult timp?Eu as plange non stop cred de frustrare,hehehe.Nu incerci ceva mai uman,ca asa vad ca te cam chinuiesti si tu.O hipocalorica,un Monti,ceva mai omenesc si nefrustrant.
M-am cantarit si rezultatul ma multumeste... 4 kilograme intr-o saptamana Acesta este avantajul acestei diete...Slabesc repede, fara infometare, iar in weekwnd mananc si grasimi, carbohidrati, inghetata...cu limita desigur...Si astfel ma asigur ca organismul meu primeste tot ce ii trebuie!
E greu la inceput, ca la oricare alt regim, dar raman la disociata deoarece hipocalorica nu am fost in stare sa o tin niciodatasi am incercat de vreo cateva ori, dar esti mai tentat sa papi... La disociata macara stiu: in ziua de fructe nu pot pune gura decat pe fructe
Multumesc de sustinere!
danazet, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2739 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2222 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]