View Single Post
  #3002 (permalink)  
Vechi 31 iul 2012, 08:44:13
Myutza's Avatar
Myutza Myutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 33
Date: 168cm, 85.8kg
Mesaje: 165
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de madulina Vezi mesajul
Neata
Pai eu n-am servit decat un ceai negru de dimineata (si eu sunt fumatoare, asa in gluma cu 3-4 tigari pe zi, dar le savurez seara ca dimineata ma ametesc rau de tot) si inca ma gandesc ce sa fac pentru pranz.

N-am luat micul dejun pentru ca aseara am mancat .. mai mult decat trebuia, cam 200 grame de paste cu sos de rosii (la care am adaugat multe ierburi, usturoi, piper) ma bucur ca macar n-am adaugat carnita sau branzeturi ...

Pentru ca aici e Ramadan, lucram pana la 2 (in loc de 6) si apoi acasa, ceea ce e super ok pentru ca pot manca ceva cald la pranz si nu sandwich-uri .. profit luna asta..
Astazi ar trebui sa bag dublu la stepper .. pentru prostioara de aseara ..

Voi ce gatiti / mancati azi la pranz?
madulina foarte bine si eu ieri am fost cam lenesa n-am facut decat 20 de min de sport aseara .... asa ca nu m-am ingrasat ... n-am slabit ) darazi o sa ma reapuc de programul normal de sport
__________________
Myutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2455 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1938 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1164 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]