Subiect: Jurnal lulus07
View Single Post
  #305 (permalink)  
Vechi 12 iun 2013, 07:57:40
lacra81's Avatar
lacra81 lacra81 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 05 mai 2010
Locaţie: ....., Romania
Date: 162cm
Mesaje: 8.719
Aprecieri acordate: 6.205
Am fost apreciat(a) de 4.486 ori in 1.918 mesaje
Implicit Re: Jurnal lulus07

Citat:
Anterior postat de lulus07 Vezi mesajul


Cris, nu cred ca te-a informat bine. Eu zic sa te duci sa te interesezi. Eu cu PFA-ul asta am avut numai probleme din partea sistemului. Ca sa nu zic ca la spital, cand am nascut, o desteapta s-a trezit sa-mi spuna ca eu trebuie sa platesc nasterea, ca ce e ala PFA! Tiganii nasc gratis, eu trebuie sa platesc. Asta i-a zis-o sotului meu, ca daca mi-o zocea mie, ii scoteam ochii, la cati nervi aveam. Noroc ca dr cu care am nascut mi-a zis sa ma linistesc, ca aia e plecata in cosmos cu chibritul si habar nu are pe ce lume traieste.

De mancat...chiar nu stiu. Sincer, as vrea ficatei cu salata de varza, dar la cat am de alergat, ma indoiesc ca am sa pot face asa ceva. Probabil oua sau mozzarela si diseara iaurt? Chiar nu stiu. Tu ce idei ai?



si eu stiam ca daca obtii venituri impozabile trebuie sa platesti pensie, doar ca iti poti alege tu ce suma, in functie de venituri.

noi avem proteine azi (ne potrivim la zile)
am citit si stiam ca zilele voastre coincid

din pacate nu alegi tu suma ...ti-o stabilesc ei
am patit-o eu ..sotul n-avea contract de munca si i-au stabilit-o la salariu mediu pe economie si venea 250 ron/lunar ....are de platit 3 luni ,dupa i-am facut Cm de 4 ore la minesi am dus 600 rectificata +Cm +adeverinta de salariat
la mine n-au fost probleme ca eu am Cm si i-am dus copie Cm +adeverinta
cris,fugi la finante si intereseaza-te ..ca te trezesti cu o suma
eu am patit-o cu sanatateasunt in proces cu ei
__________________
jurnal
Greutatea este incorecta. lacra81, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].