View Single Post
  #3095 (permalink)  
Vechi 27 iul 2011, 12:15:01
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de BornCrank Vezi mesajul
Neata.

Off, sper ca nu-i nimic grav.

Ei, noi 24 din 25, poate asta te linisteste, dar nu-i bai, tot inainte.
Cand am vazut ieri clasamentul, n-am dat importanta, dar azi m-am uitat la grupul nostru si am vazut ca din punctele mele si ale Ioanei scad din cauza Marinei, adica ce muncesc o sapt se duce. Sincer nici nu-mi vine sa ma mai agit, si nu pt loc, cat pt munca, te chinui ca la final din 20 pct sa ai 2pct si asta o sa fie pana la final.

Te asteptam cu vesti bune.
Citat:
Anterior postat de pamy Vezi mesajul
Sper sa fie totul bine! Numai dr. iti poate spune! te pup!
Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Mai, nu trebuie neaparat sa fie grav. Si eu am avut probleme cu menstruatia in ultimele 2 luni si am fost la doctor si mi-a zis sa stau linistita, e vorba doar de o ajustare. Sa fac totul exact la fel ca pana acum si in curand o sa isi revina si ciclul la normal. Deci poate nici la tine nu e grav!
fetelor,am revenit!nu am rezolvat nimic.adica,am fost la spital dar era de serviciu un medic,un el,despre care nici nu am auzit lucruri prea bune si care nci nu imi inspira incredere prin infatsiare.asa ca am mers la un cabinet particular,am vazut programul,am luat nr de telefon si am hotarat sa merge mainesper sa fie bine va multumesc tuturor pentru sustinere.incerc sa stau calma.probabil nu e grav,dar ma sperie pentru ca nu am avut astfel de probleme,de vreo 3 luni am vazut ca nu e totul in regula

cat despre concurs...o sa ma port ca si cand nu as fi inconcurs,pentru ca oricum eu vreau sa slabesc.o sa dau raportul,o sa se ia in calcul punctajul dar pe mine nu ma mai intereseaza
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]