Subiect: Jurnal gabidari
View Single Post
  #31 (permalink)  
Vechi 28 nov 2011, 14:19:29
gabidari's Avatar
gabidari gabidari este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 nov 2011
Locaţie: Teheran, Iran
Vârsta: 51
Dieta: dieta Rina
Date: 156cm, 58kg
Mesaje: 158
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal gabidari

Citat:
Anterior postat de porumbita Vezi mesajul


Cand ai timp ..poti trece prin jurnalul meu pt a ne cunoaste mai bine ...si poate incercam sa ne sustinem reciproc ...binenteles ...esti deja avansata in ale gandirii pozitive ...eu cum spuneam ....mai am de lucru...dar vad ca totul merge spre bine ....
offf Nicoleta draga,niciodata nu putem spune ca stim totul,poate doar la ultima reincarnare cind o sa venim pe pamint atit de luminati si intelepti incit sa nu mai fie nevoie sa venim nicioadat pe pamint sa invatam lectiile vitii,..deci pina atunci invatam cu totii impreuna,dar e frumos cind dai peste oamnei care isi doresc sa se autoeduce sa afle tainele vietii si toate secretele Universului.Cu cit sintem mai multi si mai informati cu atit mai bine!!!
gabidari, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1771 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1254 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 480 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]