View Single Post
  #3211 (permalink)  
Vechi 29 oct 2010, 07:21:22
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 05

Aly drag sper sa nu mai ai probleme si tu cu somnul ,am vazut ca te trezeai si la 3 ,mai nou la 5 ,ce ne facem noi ? Cand se mai odihneste corpul nostru ?
Aly ziceai ceva ca ai manca ca un lup bine ca nu sunt oaie vaci sper ca nu mananci !
Felicia ,ce frumos Postliceala Sanitara !
Vidia cu siguranta ca daca o tii asa o sa ajungi la 53 de kg pana de Craciun ! Vad ca hotararea nu iti lipseste !
Anes in primul rand felicitari ingerasului tau si bafta la faza pe tara si tie multi pupici dulci,pentru sport si faptul ca ai grija ce papi,bun sfatul pentru Crina de a nu se cantarii ,dar crezi ca rezista ? Sper ca azi te simti mai bine si rusii nu te supara prea rau ,ca ieri aveai o stare de lene !
Angi meu ce sa mai zic,esti super,papi frumos,dulce nu mai papi felicitari ,saptamanile trec si tu dulce nimic .Si eu abia astept postul,pana atunci trebuie sa termin batoanele ca am multe cutii si eu il tin pe tot ca imi este usor ! Ce haioasa vrei sa le chemi pe fete la tine sa le sperii ! Te cred si eu cu atatea cearceafuri pe acolo si eu m-as speria ! Asa multe bunatati faci tu ! Si sarmale ai facut ieri !
Crina felicitari pentru 1 saptamana de nemancat noaptea ! Vaca mea te ajuta mult ! Ce comparatie ai facut deja cand aud cuvantul magic imi sta inima ! Ziceai ceva ca parca m-am lasat de ....Sper ca ai fost ok ieri la dentist .
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]