View Single Post
  #3242 (permalink)  
Vechi 03 dec 2010, 11:17:14
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 06

Citat:
Anterior postat de anes Vezi mesajul
Si cum reusesti sa te abtii?! ,,, ca la mine nu mananca nimeni si stiu sa-mi fac eu singura pofte
Norocul meu ca-s constienta ca nu e foame fizica, ci a creierului meu obosit. Mi-am facut acum o cafea, poate se mai linisteste.
Mi-s si mainile si picioarele umflate, ma uit la mainile mele is ca niste gogosi (d'alea facute de Bunica, de crestea de numa')
Rezist greu,m-am invatat sa-l iau pe ;;nu''in brate cand ma servesc cu ceva.Sunt asa o pofticioasa Anes ,si acasa vine baiatul cu cate-o bomboana sa mi-o bage cu forta in gura si eu o scuip afara. I-am zis eu nu mananc cu picul''eu ori mananc ori nu mai mananc''Mi-e pofta de toate.Dar am un secret ,sa am totdeauna ceva pregatit ,ca atunci cand ma ia foamea sa nu ma reped ca bezmetica la frigider.Maine imi fac ciorbita de legume si varza calita,din ele pot manca cat vreau. Si poate peste.Dar problema e ca am iarasi o aniversare maine ,va trebui sa merg satule de-acasa. Acum am vb. la telefon cu mama si m-a anuntat ca iar mi-a facut o prajitura. Aici mi-e cel mai greu. Cateodata ma enervez ,i-am zis ca ma chinuie,dar isi ocupa si ea timpul si eu in loc sa ma bucur o si cert.Asa mananca ai mei.Toata sapt. a facut cate ceva.Chec ,clatite ,azi nu stiu ce prajitura caci nu m-am concentrat s-o retin.Mai rau e cu rulada de banane care e preferata mea si vrea s-o faca in weekend. Daca stau mai multe zile cuminte ,fac mai greu o gafa.Dar daca odata am gafat sunt in stare sa ratez totul.
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]