View Single Post
  #3244 (permalink)  
Vechi 05 mar 2012, 17:55:55
iuanutza's Avatar
iuanutza iuanutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2011
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 39
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 63kg
Mesaje: 2.201
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Iuanutza-cum sa scapam de prietenii/conjuncturile care "ne vor binele" in dieta de slabit

Citat:
Anterior postat de alexandra123 Vezi mesajul
Buna iubita mea!

Ce faci frumoasa mica? Cum esti? Eu am fost disparuta ca am ajuns again la spital, dar acum pana luni sunt acasa , nu stiu daca ai citit. M-am ales cu 61 de kg, dupa exagerat de multe vitamine si stat in pat si mncare toata ziua...ca baga in mine maicamia de ma rupe, nu intelge ca nu vreau...ce sa ii fac mai suport o saptamana sa vedem analizele. Te pupacesc si o zi buna. Ne auzim mai tarziu.
ciao scumpa mea, ba da am citit la tine in jurnal ca ai avut probleme, insa nu am apucat sa scriu nici macar la mine in jurnal ca am fost tot plecata pe acasa pe la iubi, despre problema pe care o ai, nu stiu ce sa zic, trebuie in primul rand sa te faci bine, ca asta-i cel mai imp lucru, sa fim sanatoase...e si normal ca toata lumea sa-ti spuna ca toate problemele tale se datoreaza atator diete, ca la fel fac si cu mine, un pic de ma supara ceva, gata, ca-i de la diete...eu sunt ok momentan din punctul asta de vedere, o data pe sapt pap ceva dulce dar cu f mare moderatie, o sa ma cantaresc si eu, si daca vad ca tot stagnez, mai reduc putin din cal, pt ca cred, ca in ultimul timp cam bat la 1500 cal pe zi....eu sa fiu in locul tau as incerca sa apelez la nutritionist, pt ca in plus si mama ta e de acord cu asta, si asta nu s-ar mai urca toata lumea in capul tau ca e de la diete, macar acum apelezi la ajutorul unui profesionalist...oricum, cum ai zis tu, trebuie sa vedem ce zic rezultatele analizelor, sa vedem de la ce se datoreaza mai clar
iuanutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2187 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1670 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]