View Single Post
  #3262 (permalink)  
Vechi 01 sep 2020, 16:56:44
corinnef's Avatar
corinnef corinnef este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Raw vegan
Date: 167cm, 56kg
Mesaje: 1.045
Aprecieri acordate: 9.232
Am fost apreciat(a) de 1.773 ori in 871 mesaje
Implicit Re: Jurnal slabit orhidee

Draga Maria , azi am mancat din nou durian ........ Imi place atat de mult ca am cumparat unul intreg (3 kg)si nu cred ca mai am 150 gr in congelator
Anii trecuti cand am cumparat am mancat doar eu cu fica mea ,dar azi pentru ca era fructul inreg si nu am putut sa-l desfac singura (nu era inca dezghetat complet) am avut nevoie de ajutorul sotului meu (care anii trecuti a zis ca nu prea are interes pentru fructul meu puturos). Cu manusi de lucru si cu mai multa forta ca mine sotul meu l-a executat rapid si pentru ca eu mancam ca disperata a gustat din nou si spre surprinderea mea a luat o gura si plecat la treburile lui dar.....dupa vreo 5 min era lipit de durian de ziceai ca sunt siamezi . Pentru ca fructul meu nu era inca decongelat nu se simtea mirosul deloc iar dulceata fructului era mai puternica ......yummy.

Sper ca esti bine scumpica mea
__________________
Vreau sa traiesc sanatos - Jurnal Corinef
corinnef, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1330 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui corinnef:
orhidee (18 sep 2020)