View Single Post
  #3265 (permalink)  
Vechi 25 feb 2011, 12:27:08
steffany's Avatar
steffany steffany este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 feb 2011
Locaţie: cluj-napoca / jaca, Spania
Vârsta: 39
Date: 164cm, 59.9kg
Mesaje: 1.443
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (I)

Citat:
Anterior postat de roxyyc Vezi mesajul
fetele... mi-am descarcat si eu azi programul INSANITY a lui T Shaun... e super tare gagiul... m-a rupt... cel putin la Fit Test si Cardio Power and Resistance, nu am rezistat mai mult de 20 min... la Cardio Abs nu au fost probleme, chiar mi s-au parut usoare abdomenele in comparatie cu ce fac eu (abdomenele = punctul meu forte).(celelalte programe doar le-am vizionat si sunt fff grele).. bine am inceput cu bicicleta 20 min, apoi cateva fandari, genoflexiuni, flotari - ptr incalzire si de abia apoi am continuat cu insanity...cred ca imi trebuie o perioada de reacomodare asa ca o voi lua incet... apoi cand voi putea tine pasul cu ei, o sa imi programez programele pe zile.... oricum deocamdata ma voi axa pe exercitii cardio si abdomene (aici e mult de munca din cauza sarcinii)
ciao roxxyc mam uitat pe youtube la programul ce ai zis tu si e super, si eu vreau sa mil descarc. sa vad saptamana viitoare cand am liber ca in weekend am de lucru de numi vad capul , dar vreau sal incerc si eu. e normal ca la inceput sa nu putem tine pasul da e cel mai ok program de exercitii ce lam vazut pana acum. spor la exercitii
__________________

jurnal steffany
dupa ploaie tot timpul iasa soarele
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...fany-8700.html

steffany, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1747 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1230 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]