View Single Post
  #329 (permalink)  
Vechi 24 mai 2010, 13:49:10
Luiza25's Avatar
Luiza25 Luiza25 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 apr 2010
Locaţie: metz, Franta
Vârsta: 38
Dieta: personalizata
Date: 178cm, 77kg
Mesaje: 363
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: "Slabutele" din Italia

Citat:
Anterior postat de Alina82 Vezi mesajul
La mine e mai greu pana gasesc motivatia necesara si imi pun in cap ca trebuie sa fac ceva.Dupa totul vine de la sine.Am fost intotdeauna o fire foarte ambitioasa si am o vointa de fier.Am ajuns la kg astea in urma dezamagirilor avute cu tot felul de diete minune,in care reuseam sa slabesc 5 kg si ma ingrasam 8.Asa ca la un moment dat am zis ca gata eu nu mai vreau sa tin dieta si nu mai imi pasa cum arat.Dar nu am ramas la kg pe care le aveam cand am decis asta...am tot crescut...dar nu-i nimic...cu rabdare si ambitie rezolv eu si problema astaAsa ca sunt sigura ca nu o sa fac abateri mari in vacantza.O sa ma distrez si pt voi
e bine ca ai ambitie. intradevar cel mai greu e sa te mentii dupa o dieta si eu imi fac griji pt asta. e greu de gasit echilibrul dar trebui sa reusim.
__________________
ღ♥♥The greater part of our happiness or misery depends on our dispositions and not our circumstances ♥♥".
Luiza25, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2109 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1592 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -474 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat