Subiect: Jurnal Mihai
View Single Post
  #33 (permalink)  
Vechi 30 iun 2010, 13:58:35
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mihai

A fost foarte frumos la Vadu, dupa cum ai spus si tu, cu exceptia ganganiilor amazoniene de pe acolo, care au fost un chin. Noi nu am avut parte de plaja foarte libera, dar, spre deosebire de orice locatia, am avut parte de liniste. Nu copii care sa tipe, grasi care sa rada zgomotos si fete care sa tipe in telefon.

A fost prima experienta de acest gen si a fost foarte placuta, as mai merge, este un fel de intoarcere la natura, unde nu astepti sa sune telefonul sa vezi ce program iti faci seara, nu-ti faci griji ca pizza o sa fie rece, ca o sa fie traficul un chin sau ca nu agati nimic seara in club. M-am simtit homo-sapiens, cu exceptia cubuletelor de gheata necesare sa completeze bauturile


Week-end-ul trecut am ajuns in Vama Veche, unde a fost din nou placut, nu a fost foarte aglomerat (presupun eu din cauza concertelor din Bucuresti si din cauza vremii) si nici eu nu am reusit sa stau decat pana sambata, cand m-am intors in Bucuresti. Cu exceptia unui grup de zuze de 20-30 de ani care cred ca sarbatoreau ceva si erau imbracate toate gen Saylor Moon, cu peruci colorate, coarne sau urechi de iepuras, dres din plasa si alte exotisme, totul a decurs perfect vineri noapte


Cu sala sunt in repaus inca, nu am reusit sa merg pentru ca este inca inchisa, cred ca o redeschid pe 5 Iulie. Ii simt lipsa foarte tare, iar miscarea pe care o pot face sa inlocuiasca sala sunt limitate. Cred ca dupa ce se va deschide timp de o luna o sa ajung de 4 ori pe saptamana acolo si nu o sa ma mai satur Totusi, am reusit sa ma mentin la 77 kg, insa ma simt mult mai sleit de puteri si energie decat in perioada in care mergeam intens.
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat