View Single Post
  #33 (permalink)  
Vechi 05 mar 2011, 11:05:37
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Dragoste - motivatie pentru slabit

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Eu am pus cateva Kg. din dragoste dupa ce m-am maritat. Gateam mai des si daca tot gateam mancam si eu un pic. Tin minte ca a trebuit sa fac un efort sa slabesc la loc atunci si imi faceam si grji ca am ajuns de la 60 la 65...Mi se parea ca sarisem calul domle'. Jenibil, 5 Kg.!!!. Cand ma gandesc acum la nebunia aia de 5 Kg amarate in plus, mi se pare si ridicol. Asta este viata.
Daaa, si la mine a fost la fel. Nu chiar la fel, ca nu m-a dat niciodata vrednicia afara din casa nu gateam mai des, ci mancam mai des in oras (ca pe vremea aia in casa "gateam" salate, in oras mancam chestii mai calorice) si am urcat de la 62 la 68... tragedie mare, ce mai... m-am apucat si m-am "autopedepsit" cu dieta daneza, am slabit vreo 5 kg, am pus la loc 4, dupa aia m-am apucat de Scarsdale.... ma rog, ideea e ca acum nu stiu dac asa rad sau sa plang amintindu-mi ca la 68 kg ma simteam "obeza"
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat