View Single Post
  #3306 (permalink)  
Vechi 21 aug 2011, 20:20:10
Bibbi's Avatar
Bibbi Bibbi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iul 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 30
Date: 173cm, 60kg
Mesaje: 390
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Dieta South Beach faza I (etajul 2)

Citat:
Anterior postat de Alexik Vezi mesajul
Aproape 3 kg.Da mi-a parut bine ca mi-a mers ok si-n faza a 2 ..mai ales la cm.Va zic sincer , numai aveam burtica decat f putin..
Oricum prima data am clacat putin.
Cand am tinut eu sb nu prea a tinut nimeniacum vad ca e activitate pe aici.
Voi cum va simtiti la sb? ma refer la energie..ca eu am nevoie de energie marti (ma plimb ore bune in oras) si mi-e sa nu imi vina rau..
Eu una ma simt foarte bine..astazi cel putin am avut o energie cum nu am mai avut de cateva saptamani cred ca toata chestia e sa mananci nu sa rabzi de foame..am mai avut eu o tentativa de sb insa mancam alimentele ca sa zic asa crude..si nu imi placea nici gustul si mi se parea ca nu am de unde sa aleg..acum insa mi-am facut mai mult mancare gatita si ma simt ft bine + de la migdale parca am asa o energie
Bine cred ca aici intervine si psihicul..nu mai sunt stresata ca mananc si vai se pune sau vai am mancat prea mult..atat timp cat e in lista cu alimente permise mananc pana simt ca ma satur si nu am sentimentul de vinovatie
__________________
"Love is louder than the pressure to be perfect."
"If you don't belive in yourself, belive me, NOBODY WILL."



Bibbi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1647 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1130 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 873 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]