View Single Post
  #3334 (permalink)  
Vechi 06 apr 2010, 17:22:29
oanamagdalena's Avatar
oanamagdalena oanamagdalena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac

...multumesc din suflet pentru rabdare si pentru toate explicatiile.Ma bucur ca avem voie mazare(ma refeream si eu la cea congelata),paine wasa o sa ma uit si eu la Carrefour sa vad daca au(la Kaufland am vazut pesmet wasa,dar nu m-am uitat la compozitie)..cat despre cereale...mi-am luat azi niste ovaz sa pun in iaurt,ca intr-adevar,musli sau alte cereale contineau fructe confiate...oricum,pentru inceput ma pot limita la a manca iaurt cu cereale dimineata si in rest fara paine,dar e bine ca stiu acum ca daca gasesc acea wasa de care spui tu pe undeva, pot sa o mananc si alaturi de alte grupe de alimente.Cat despre ciocolata,e obligatorie?Pot sa renunt la ea in unele zile si sa mananc doar cand ma "paste" pofta de dulce?
Ma bucur ca fasolea se poate manca si sub forma de boabe uscate,nu numai pastai!Deci practic avem o gama destul de larga de alimente pe care le putem manca chiar si in prima faza! Nu stiu de ce ma gandeam la si mai multa strictete!
De maine incep munca(am avut cateva zile libere) si nu o sa mai am cine stie ce timp liber,dar o sa ma straduiesc sa intru macar la raport!Nu vreau sa merg din greseala in greseala si cred ca le pot descoperi (greselile) doar spunandu-va zilnic ce am mancat!
...eiii...si acum sa dea D-zeu sa reusesc ce mi-am propus(ca in ultima perioada tare dezamagita am fost de mine insami...numai aiurea am mancat,desi cateva zile eram in "grafic" ...apoi o luam pe "aratura" )Sper ca fiind o schimbare fata de dieta anterioara sa pot pacali organismul(si mai ales pe mine!!!) si sa obtin rezultate!

...si app: ma bucur tare mult ca mai e cineva din Braila(chiar daca acum stai in Italia!)

Ultima dată editat de oanamagdalena; 06 apr 2010 at 17:25:07.