View Single Post
  #3355 (permalink)  
Vechi 31 mar 2011, 17:57:31
lucretia184's Avatar
lucretia184 lucretia184 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 dec 2010
Locaţie: asse, Belgia
Vârsta: 50
Date: 173cm, 82.4kg
Mesaje: 572
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Clubul Weight Watchers, come in!!!

Citat:
Anterior postat de mitzy Vezi mesajul
Hello club Revin si eu dupa o absenta destul de lunga dar motivata. M-am luptat cu o raceala groaznica ce m-a tinut aproape numai in pat si inca nu mi-am revenit total dar macar pot sta la pc sa va scriu ca de citit v-am mai citit, dar din pat.


In primul rand, vreau sa urez si eu bun venit noilor fete Eve ( app. deja imi esti f draga, imi place cum scrii) si Mary Poppins


Manix, pe tine te inteleg perfect prin ce ai trecut, putem sa ne luam de mana si sa facem front comun impotriva racelii

Lucky, am vazut ca ai intrebat de mine, multumescBafta la invatat

Camy, ma bucur ca ai rezultate insa tot sper ca vei reveni la WW si mai sper din tot sfletul ca nu vei parasi niciodata clubul nostru.

Liuta, ma bucur ca mai dai si tu un semn de viata, sa stii ca imi lipsesc sfaturile tale intelepte

Bursucica, ma tot intreb ce s-a intamplat cu tine si sper doar ca esti bine indiferent de rezultatele dietei, noi te asteptam sa ne dai un semn de viata pt ca intr-adevar ne lipsesti

Itssy, sper ca esti mai bine, sa stii ca m-am gandit mult la tine.Multa sanatate


Syyylviuta, hai si tu prin club cu o veste doua trei


Si acum Lucretia pe tine te-am lasat la sfarsit fiindca am sa iti spun multe In primul si in primul rand, vreau sa te felicit pt minunatia de fetita pe care o ai. Este foarte frumoasa si imi imaginez ca seamana cu mamica ei Te pricepi f. bine sa faci rochite din ce am vazut eu si parerea mea este ca nu trebuie sa te opresti aici.Daca ai posibilitatea, eu zic sa faci si ceva cursuri de specialitate pt ca merita. Iti urez de pe acum mult succes Acum te-am laudat dar nu scapi tu nici de un pic de cearta, cum adica mai Lu' o masa pe zi si restul gustari? Nu este sanatos ce faci si tu stii asta, ai grija de tine draga mea, nu vreau sa ai probleme mai tarziu. Noi toate in club tinem f mult la tine si iti vrem doar bineleTe pup si te astept la o cafea de fapt am last coffee pt tot clubul
Si eu te-am lasat la urma . Intai multumesc pentru complimente, si eu sa stii ca m-am gandit sa fac ceva cursuri de croitorie si desing ... dar inca nu a iesit nimic. Pe de alta parte deja stiu ceva sa cos, parca nu mai am chef sa pierd timpul pe la cursuri, dar o sa vad cu timpul.

Cu dieta mea ai dreptate!!! Nu trebuie sa fac nimic extrem. Aici e buna Liuta sa ne traga de maneca. Oricum de doua zile am ceva probleme cu unele tentatii. Nu vi le povestesc, dar trebuie sa le fac vant din casa!

Te pup
lucretia184, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1797 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1280 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat