View Single Post
  #3368 (permalink)  
Vechi 21 feb 2013, 14:03:27
ellutza22's Avatar
ellutza22 ellutza22 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 20 ian 2013
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: aprox 1000 calorii
Date: 163cm, 82kg
Mesaje: 16
Aprecieri acordate: 14
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (VI)

Citat:
Anterior postat de lime Vezi mesajul
Mancarea ca mancarea , dar cu sportul ce facem fetele? Voi cum, unde si cand va miscati? As vrea si eu sa incep, dar la sala nu vreau ( am fost de vreo 5 ori in ultimii ani cate 1 luna si ceva si dupa ma lasam, nu imi place sa fiu vazuta cand curge apa de pe mine) . Am auzit Insanity, pare interesant, dar pare si foarte greu.Adica eu nu cred ca as putea duce pana la capat 40 de minute de sarituri si indoituri .Ati incercat cumva?Cum e?Ce exercitii pot face acasa?
Lime sa stii ca si eu tot despre inasanity citeam acum cate ceva pe net. Mie mi-a povestit colegul meu azi despre acest program, el l-a incercat acum ceva vreme si spune ce este foarte ok. A slabit vreo 8 kg in 2 luni, de la 80 la 72 de kg. La inceput este mai greu, insa conteaza sa incerci sa faci exercitiile corect, nu neaparat la fel de multe. Cu timpul se capata multa rezistenta fizica si ajunge sa para totul usor. El locuieste intr-un aparatment cu o camera si acasa a facut exercitiile - deci nu ai nevoie de mult spatiu. Eu voi incerca sa gasesc deseara cand ajung acasa programul, si cat de curand ma apuc de treaba - asa cum spuneai si tu "mancarea ca mancarea, dar cu sportul ce facem?"
ellutza22, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2295 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1778 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1262 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]