View Single Post
  #338 (permalink)  
Vechi 03 sep 2010, 22:20:39
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu- odataatunci

Citat:
Anterior postat de odataatunci Vezi mesajul
Deci, imi cer scuze pentru ca mi'am cam neglijat jurnalul insa am avut o perioada cam aglomerata. In ceea ce priveste alimentatia, a fost cam haotica. Dieta a mers foarte bine pana ieri, cand ma simteam foarte slabita si aveam stari de lesin (cu toate ca mananc normal si in o cantitate,consider eu, suficienta), asa ca am mancat cam multa mancare si nu tocmai sanatoasa si light pt dieta. Faza rea, este ca acum ma mustra constiinta si nu mai stiu cum sa continui dieta si sportul cand mai mereu imi vine sa lesin. De luat calciu(sunt anemica) iau, dar se pare ca starile de lesin nu inceteaza.
In al doilea rand, m'am hotarat sa includ si cateva dulciuri(putin) pe zi, pentru ca simt k organismul meu nu face fata fara(cu toate ca mananc multe fructe). Nu mai stiu ce sa fac ca sa mentin un regim echilibrat, sa fac sport si sa nu mai am starile de lesin...
Poate ma puteti ajuta si voi cu cateva sfaturi, va rog!
Organismul nu simte nevoia sa mananci ciocolata sau alt dulce.
Daca chiar tii pofta poti sa iei niste fructe confiate sau o lingurita de miere.
Cate calorii ai mancat pe zi?

Nu este normal sa te simti asa. Sigur gresesti undeva. Mananca putin din fiecare:legume,fructe,lactate,cereale integrale,carne slaba.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]