View Single Post
  #3395 (permalink)  
Vechi 12 apr 2011, 20:15:45
kallya17's Avatar
kallya17 kallya17 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 apr 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 37
Date: 168cm, 75kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Clubul Weight Watchers, come in!!!

Citat:
Anterior postat de Luckycoin Vezi mesajul
Salut, bine ai venit in clubul nostru. Cred ca din punct de vedere a poftelor ai ales bine dieta, insa 3-4 kg pe luna?.... nu vreau sa-ti tai elanul insa cu dieta ww slabesti incet si sigur, daca vrei sa slabesti urgent nu e o buna alegere. Da...la inceput dai jos repede...apoi tot mai greu(pe ultima suta de metrii) insa nu vreau sa ramai dezamagita ca nu ti-ai atins targetul. Daca citesti si alte pagini noi raportam -200, -500, -600 pe saptamana asa ca...
Buna Luckycoin. Nu, nu vreau sa slabesc urgent. Stiu ca 75kg este mult, dar eu am o conformatie mai ciudata, dar binevenita, a corpului care ma avantajeaza orice greutate as avea. Adica eu am mereu mijlocelul mic. Ma ingras mult la picioare si la fund, lucru care nu o sa se vada atunci cand voi fi mireasa. Deci nu vreau sa slabesc urgent pentru nunta, vreau sa slabesc sanatos pentru mine, pentru a ma simti mai bine in pielea mea si pentru a fi mandra atunci cand ma uit in oglinda.
__________________
Numai ce nu vrei nu-ti iese!
kallya17, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1748 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1231 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 974 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat