Subiect: Infometarea
View Single Post
  #35 (permalink)  
Vechi 15 mar 2010, 12:29:57
scumpa's Avatar
scumpa scumpa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: baia mare, Romania
Vârsta: 41
Date: 163cm, 85kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Infometarea

Citat:
Anterior postat de lorycel Vezi mesajul
Buna fetelor! Ma bucur foarte mult k v-am descoperit, impreuna e mai usor. Si eu momentan ma infometez, stiu k nu fac bine, dar sunt disperata, nu ma mai suport, simt k dak continui asa o sa ajung sa ma sinucid. Vreau sa spun k de la 1 ianuarie 2010 pana astazi dim. nu am mancat nimic, doar apa am baut, am slabit 3 kg in trei zile dar ma simteam ametita si asa k am mancat un mar in dim. aceasta. Acum e mai bine, nu mai ametesc, in schimb visez la tot felul de bunatati si sunt nervoasa tot timpul. Acum am 70 kg si vreau sa ma infometez pana ajung la 65 de kg dupa care sa urmez o dieta mai putin drastica, asta k sa ma motiveze k altfel nu reusesc. Va pup, si mult succes in continuare.
te inteleg si eu sunt in aceasta situatie ...cand incerci toate si nu da rezulate nimik te disperi si nu mai sti ce sa faci...daca si Andreea Esca a zis ca cea mai buna cura de slabire este ''foamea'' atunci nu ne mai ramane decat sa ne infometam...ne miram cand vedem ca femeiile nevoiase sunt slabe orcati copii ar avea oare de ce?! cand ele mananca cartofi,fasole si alte lucruri care noi nu avem voie sa le mancam,pe cand noi mancam numai light si dejaba ca ne ingrasam...ar trebui sa facem schimb cu acele femei sa traim mai greu( nu cand deschidem frigideru' sa nu stim ce sa alegem de cate avem in el)sa fim stresate ce le-om mai da de mancare la copii si alte chesti de astea si atunci o sa slabim fara sa ne mai gandim.........am deviat de la subiect,oricum foamea ar trebui totusi sa dea rezultate....eu am zis ca fac astfel
1 zi mananc diminteata:fructe
pranz:pui la gratar si salata verde sau peste
seara :la fel ca la pranz sau lactate 0%
2 zi :numai apa ,ceai verde,lapte
cam asta e ce imi pun in gand sa fac,iar dupa ce se mai incalzeste afara alergare 30 minute seara

sper sa reusesc !
scumpa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1807 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1290 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat