View Single Post
  #35 (permalink)  
Vechi 30 ian 2013, 20:32:51
Nutty's Avatar
Nutty Nutty este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 26 ian 2013
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Hipocalorica
Date: 166cm, 77.5kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Sunt disperata!!

Stii ce am descoperit eu ca merge? Sa nu cumpar nici un fel de dulce din comert, sa-mi fac eu acasa, astfel le pot controla valorile nutritive. Si folosesc indulcitori in loc de zahar, astfel rezolv si problema prea multor calorii.
De asemenea, am constat pe pielea mea ca daca calc o data in strachini tind sa renunt, sa zic ca gata, am compromis toata treaba, si apoi incepe dezmatul. Dar nu e asa. Tot ce trebuie sa faci este sa iti amintesti ca e un caz izolat si sa mergi mai departe cu planul, ca si cum nici nu s-ar fi intamplat.

Zici ca in ultimele doua saptamani nu ai mai putut sa te abtii. Ce tip de dieta urmai?

Eu am urmat ketogenica si pot sa-ti zic ca e dezastru la partea cu fructele si legumele. Tocmai de aia am si lasat-o balta, pentru ca am ajuns sa cedez nervos si sa mananc un castron de fructe intr-o seara
Am tinut si Montigniac si Dukan, adica toate dietele astea care promit multe si repede. Stiu de ce vrei asta, pentru ca si eu sunt destul de usor de demoralizat daca nu vad rezultate. Dar din experienta mea pot sa-ti spun ca dietele astea minune nu dau rezultatele asteptate. Fie nu dai jos destul de repede sau destul de mult, fie cedezi din cauza restrictiilor enorme, fie pui la loc foarte repede.

Acum incerc sa imi adaptez dieta si in cele din urma sa ajung la o hipocalorica Ceea ce iti recomand si tie. Dureaza mai mult, dar rezultatele sunt reale.

Iar ca sa te tii de treaba tine jurnal, spune tuturor ce ai mancat, ajuta sa te temperezi. Bea apa cat mai multa (te tine satula) si de cate ori ai o pofta aminteste-ti ca trece. Faza acuta tine putin (cel putin la mine), trebuie sa rezisti in timpul ei.

Capul sus! Se poate! Trebuie sa se poata!

PS - daca vrei, poti sa ma contactezi oricand pentru un discurs sau o "urechere", in functie de ce preferi
__________________
A fi slaba nu inseamna rezolvarea tuturor problemelor. Dar cu siguranta va usura "load-ul"
Nutty, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2000 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1483 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Nutty; 30 ian 2013 at 20:35:22. Motiv: am adaugat PS
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Nutty:
coco23 (31 ian 2013), Danutzza (30 ian 2013)