Subiect: Jurnal gabidari
View Single Post
  #35 (permalink)  
Vechi 02 dec 2011, 20:11:14
gabidari's Avatar
gabidari gabidari este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 nov 2011
Locaţie: Teheran, Iran
Vârsta: 51
Dieta: dieta Rina
Date: 156cm, 58kg
Mesaje: 158
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal gabidari

Citat:
Anterior postat de grasuta1961 Vezi mesajul


Bine te-am gasit !!!!

Am trecut si eu prin casuta ta sa-ti urez sedere placuta aici!!! Tu Gabita ce dieta tii??? Uite ca eu ma chinui cu nr. calotiilor insa vad ca nu da rezultate.Luni ma cantaresc insa nu cred ca am slabit ceva pentru ca nu simt nimic.Daca luni nu vad macar 500 gr in minus la cantar o sa adopt alta dieta.Te pup si mai borbim.Acum merg sa fac un dus repede ca incepe emisiunea "Dansez pentru tine ".Noapte buna si vise frumoase!!!!
Mihaela eu tin Rina,e disociata si la mine astea dau rezultate rapide eu nu am rabdare sa calculez tot ce maninc asa am un meniu pe zile si e foarte ok...Si eu astept emisiune...asa ca iti doresc vizionare placuta si impartim impresii miine daca nu adorm eu pina la final ca la mine e cam 2 noaptea cind se termina...deci de nu apuc finalul ma ti tu la curent cine sint cistigatorii!!
gabidari, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1771 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1254 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 480 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]