View Single Post
  #35 (permalink)  
Vechi 07 ian 2012, 20:49:51
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Ultima haina cumparata

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Pai tocmai din cauza acelor "pete" verticale fac picioarele mai subtiri. Daca vrei sa ascunzi picioarele nu mai porti jeansi de loc, iti iei o fusta lunga si gata
Nu are cum. Daca erau nadragi in dungi verticale era o chestie dar asa sunt niste pete deschise la culoare pe tot copanul si-ti sar in ochi pur si simplu. Nu se mai uita nimeni la altceva din imbracaminte....se uita fix la copane. Gandeste-te prima impresie...vezi ceva inchis la culoare de departe si o pata mare alba pe chestia aia. Nu te mai uiti decat la pata alba. Asta vrea sa zic.

Fusta lunga e alta treaba.

Jeans-ul pentru persoanele mai pline tre' sa fie cu cracul drept de sus si pana jos, adica latimea cracului sus unde e pulpa cea mai groasa tre' sa ramana la fel pana jos sa dea senzatia de drept, lung, inalt. Si tre' sa fie mai lung cracul ca sa porti ceva toc pe sub si sa acopere cracii cam tot pantoful. Iti face picioarele mai lungi decat sunt = pari mai slaba. Daca cracul e gros sus (pe pulpa) si mai subtire jos la poale...iti face picioarele sa para cu totul la prima impresie...sub forma de vaza (sus mare, jos mic) gen hopa-mitica. Te face mai grasa decat esti. D'aia cel mai prost pentru supraponderale e skinny jeans-ul sau colantii.
Răspuns cu citat