View Single Post
  #35 (permalink)  
Vechi 30 ian 2012, 12:59:52
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Cat de mult conteaza pentru tine cate flotari poti face?

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
iarasi stilul tau arogant si agresiv, sa zicem ca de vina e testosteronul...

1. De ce faci pe altii ignoranti si neinstruiti? Ce calificare ai tu in domeniul sportului?? (nu te doare ce am de spus nu te obliga nimeni sa citesti )
nu fac pe altii ignoranti si neintruiti. Pe tine te fac ignoranta si neinstruita cand vine vorba de sport. Cum poti sa spui ca flotarile nu au valoare?!
Pentru a vedea valoarea flotarilor nu iti trebuie calificare; ai nevoie doare de bun simt si putina experienta.


2.despre alergatul meu lucrurile satu cam asa: Alerg rar si numai cateva luni pe an (mai mult nu-mi permite clima). Maraton n-am incercat dar nici nu ma tenteaza sa ma antrenez serios pt asa ceva pt ca ma plictisesc repede, nu ma vad alergand ore in sir.

duminica seara am alergat 2km la -11celisus cu umiditate 85% pe zapada cu gheata. Nu imi vorbi de clima.


dar hai sa-ti spun altceva despre maraton decat tribulatii. Fapte reale, nu citate din testosterone nation. Femeie de 69 de ani (colega mea) are o gramada de maratoane la activ, cel mai recent a fost asta vara. Femeia asta nu face absolut nimic altceva in afara de alergat, nici un exercitiu de forta, nici o sala, nimic-nimic. Explica-mi tu de ce poate si de ce nu se accidenteaza??
bravo ei, inseamna ca e aparte. Noi restul muritorilor trebuie sa facem, ca sa nu ne rupem.


3."daca sunteti aici ca sa va certati si vreti sa imi dati un contraargument valid legat de abilitatea de a slabi prin alergare aratati-mi poze cu maratonisti grasi la linia de sosire." cine a zis ca nu se slabeste prin alergare? A, ca maratonistii aia se indoapa cu shaorma cum spui tu ca e ok, da, de asta se indoiesc multi pe aici.
asta este mentalitatea. Toate fetele se duc la zumba, tae-bo si mai stiu eu ce programe(care au si flotari). Nici nu isi propun sa citeasca despre orice al subiect decat dieta bazata pe apa si se incred orbeste intr-un instructor. Se chinuie ani de zile fara rezultate. Eu am slabit cu shorma sau echivalent la pranz. Stiu ca nu ma crezi si nici nu iti cer. Vreau doar sa va fac sa scoateti capul din monitor si sa va puneti intrebari.

4." alergatul este unul dintre cele mai eficiente metode de a slabi, dar a te apuca sa alergi fara putin studiu si fara a avea suficienta putere pentru a rezista rigorilor sportului este ca a pune carul inanitea boilor."

am uitat sa specific ca acea colega a mea, maratonista in prag de pensie, si-a petrecut viata alergand, nu in fata calculatorului citind despre alergat.

noi din pacatea am inceput cu stat pe scaun la scoala si traim 8 ore pe scaun ca sa avem bani de paine. Daca iei un om care sta 8 ore pe scaun si il pui sa alerge fara exercitii de forta minimale o sa se accidenteze.

p.s: Da, am citit tot ce ai avut de spus, toate linkurile, sorry, nu am atata timp liber la dispozitie si sincer nici prea mult chef sa citesc testosterone nation nu am.

1234567890
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat