View Single Post
  #358 (permalink)  
Vechi 12 mai 2010, 06:25:48
anes's Avatar
anes anes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 56
Date: 174cm, 91.5kg
Mesaje: 8.564
Aprecieri acordate: 386
Am fost apreciat(a) de 1.834 ori in 505 mesaje
Implicit Re: "Slabute" la 40 de ani

Citat:
Anterior postat de sorina smadu Vezi mesajul
Trebuie doar sa te tii tare,e greu la inceput,dar fa ca mine,mi-am pus o poza de cand aveam 68 kg ,pe televizor si de cate ori deschid ochii apoi ma duc la mall si incerc sa imi cumpar ceva,cand vad ca nu prea gasesc haine pe masura mea,ma incurajez si ma ambitionez sa continuu cu dieta.
si totusi de ce aici nu gasim haine pt noi?! uite asta ma infurie! ma infurie de mor!
imi amintesc, cat de diperata umblam dupa haine pt botezul fiicei mele ... bine asta era acu 10 ani! sunt sigura ca am mai povestit asta undeva, dar e unul din episoadele de cosmar ale vietii mele. aveam 31 de ani si bineinteles ca ma tentau hainele frumoase (toate hainele, pt toate varstele si marimile ar trebui sa fie frumoase!) intram intr-un magazin, ma uitam, si aparea cate o vanzatoare subnutrita si anorexica (asa mi se pareau toate atunci, la cat imi era de ciuda pe ele!) imi spunea: "haine pt dumneavoastra?! -si imi masura cu o privire dispretuitoare din cap pana in picioare toate cele 95 de kg - nu, nu avem nimic!" imi venea .... nu stiu ce sa-i fac!
acum nu sunt la fel de disperata pt ca nici kilele nu sunt aceleasi si parca totusi au mai aparut si modele pt kile mai multe prin magazine. dar oricum oferta nu este variata! pe cand, daca ies din tara, incap in 44-46 nemtesc , ceea ce nici nu e asa o disperare mare, ca pana la 56 hohoho cate marimi mai sunt!
anes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]