View Single Post
  #358 (permalink)  
Vechi 03 dec 2011, 12:53:39
gabidari's Avatar
gabidari gabidari este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 nov 2011
Locaţie: Teheran, Iran
Vârsta: 51
Dieta: dieta Rina
Date: 156cm, 58kg
Mesaje: 158
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal alynacrystyna

deci IUANUTZA, vazut pozele tale .la inceput am vrut sa te cert ca nu se vedeau ochisorii in niciuna, apoi a aparut iubi al tau care imi arat ochisorii frumosi de altfel si care imi spun despre el ca e un om cald ,o fire blinda ,barbatul de casa ca sa spun asa ...daca o fi sa iti fie barbat o sa ai parte de un sot minunat!!
la tine am vazut ca ai o mare problema cu iubirea de sine ,nu sti sa te iubesti pe tine,da deloc ...auzi fara suparare ,..tu ai oglinda acasa??ca eu am impresia ca nu ..pai cum poti sa spui ca esti grasa ca nu arati bine??sincer ... eu zic s ate duci chiar acum in fata oglinzi si nu e gluma e un exercitiu pe care il fac cu toti cursantii,te duci la oglinda si te privesti cu ochii sufletului...lasi modestia la o parte si te admiri ,,,,ADMIRI am spus, nu te critici!!si vb cu tine si iti spui mama cit esti de frumoasa, Ioana parca te cheama??...asa si continui pina vezi toata frumusetea ta..iti admiri ochii ,parul sau ma rog incepi cu ce iti place la tine!! in citeva zile de exerciti inveti sa te iubesti pe tine...ai sa vezi ca data viitoare ai sa vezi cu totul altceva in oglinda!!garantat!!!
apoi ochisorii tai imi mai spun ca esti o fire melancolica dar ai un suflet foarte bun...gresesc???Acu nu stiu poate in toate pozele astea ai fost tu putin trista sau au fost facute in momente cind nu te simteai foarte fericita si implinita pe dinauntru...asta se poate schimba..de la o clipa la alta si ochii sa reflecte ce simti inacel moment!!
gabidari, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1771 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1254 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 480 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]