View Single Post
  #3596 (permalink)  
Vechi 29 mar 2010, 19:18:48
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal <Mirabella>

Citat:
Anterior postat de Red_Rose Vezi mesajul
Pai mie daca sincer si asta imi ajunge pt scoala eu nu prea am carti,mai mult caiete ca cartile cam sint deficit la noi si cele mai mari le tine prietena mea la ea ca are geanta mare iar eu pe alea mai inguste ca am genti mai mici
mama la mine in bucatarie acum face pateuri cu dulceata si inca le prajeste in ulei am trecut pe acolo ,mi-am facut un ceai si mi=am taiat merele cubulete si am gustat doar o gurita de dulceata,de pateuri nici nu ma ating nici azi nici maine ca am zis ca de lunea asta ma apuc normal de dieta ca sapt trecuta a fost groaznica din pun ctul asta de vedere.Si asa mananc din toate,nu e zi in care macar ceva aiurea sa nu pap Bine ca macar ma mentin,cred ca de aia ca pap moderat din alea aiurea.Al tine cum?
Bravo. AI ambitie si pentru mine Eu deabea astept Pastele ca sa pap dulceeeee. face buna multe prajituri,deabea astept.. Am sa pap prajituri si am sa pedalez sper sa nu se depuna.. Am o pofta
Nici eu nu prea car cartile,doar la unele materi ,pentru ca ne impun profi In rest le cam tinem in banca

Eu mi-am baut ceaiutu Acum ma uitam sa vad ce am de invatat ,dar nu am nici un chef.+ ca pentru maine trebuie sa deschid un subiect despre ceva la scoala(ora trecuta am lipsit am fost sa-mi fac control la coloana) si am vrut despre tae-bo dar nu am gasit multe despre el Habar nu am despre ce sa spun..
Maine e cea mai groaznica zi,daca trec cu bine de ziua de maine sunt cea mai happy
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]