View Single Post
  #36 (permalink)  
Vechi 30 apr 2011, 13:00:40
glamvintage's Avatar
glamvintage glamvintage este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 ian 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Dieta: Rina
Date: 167cm, 58kg
Mesaje: 90
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Folie alimentara si celulita

Buna!
Eu am folosit si inca mai folosesc folia, sunt foarte incantata de rezultate si categoric as recomanda-o oricui suporta.
Intr-adevar si in saloane se foloseste insa cu produse profesionale. In saloane se face un peeling inainte, un masaj, aplicare crema, impachetare, iar masaj, aplicare crema finala, se primesc si recomandari din partea terapeutului conforme starii pielii.
De asemenea, se pot folosi bandajele elastice, mai ales in cazul impachetarilor FRIO, care au rol de slabire, anticelulita, tonifiere, compactare cu rezultate extraordinare.
Evident, imi puteti spune ca aceste impachetari si rezultatele lor miraculoare sunt " apa de ploaie" si va dau dreptate, sunt inutile atata timp cat nu se tine un regim corespunzator, nu se face nici un fel de activitate aeroba sau chiar si anaeroba, daca nu respecta macar niste reguli simple catre un stil de viata mai sanatos.
Consider ca pentru rezultate de top trebuie respectata o conduita care implica, in acest caz: atentie cu alimentatia, sport si tratamente corporale!
glamvintage, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1931 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1414 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 898 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat