View Single Post
  #3639 (permalink)  
Vechi 22 mai 2012, 13:30:58
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnalul studentei ocupate(sau nu) - Animis23

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
M-oi muta! tu in ce cartier stai? Eu nu stiu inca unde e firma la care voi lucra. Si nici nu am semnat contract inca, deci sper sa nu imi fac inca planuri degeaba O sa caut pe net sa vad unde anume e firma in Cluj...mi s-a spus ca cel mai comod mi-ar fi sa stau in Manastur?

Cum e traficul acolo?

In ceea ce priveste filmul, nu am auzit de The Raven. Mie in general imi plac mult comediile. Daca sunt filme de actiune super-cunoscute sau cu o poveste buna, poate merg. Cu sora-mea merg la thrillere si horror-uri, dar tot ea se sperie, desi sunt preferatele ei. Nu imi plac deloc astea SF...

Am stat si eu in Manastur. Depinde de ce zona alegi, e destul de mare cartierul. Are si zone mai putin "prietenoase" noaptea... si locuri de parcare in cartierul ala... ceau Ca de altfel cam peste tot in Cluj... sau in Romania. Oricum, chiria o gasesti la preturi bune acolo. Si ai tot, piata, magazine aprope... stai ca mi-am amintit ca s-a facut o parcare in zona... deci depinde. Mie mi-a placut, a fost ok.
Eu stau in Buna-Ziua, e mai sus de Manastur... si de inca un cartier.

Traficul pentru mine e horror. Dar eu sunt eu... oricum... pe la 8 si 9 totul e blocat, la fel si pe la 18. E de mers cu pe josul atunci... Dar fata de cum se conduce in capitala... am fost cu sotul meu anul trecut... eu m-am scandalizat. El era obisnuit... eu ma si consum la volan, asta-i adevarul. Acolo la voi e care de-a puterea. Asa ca la noi e mai linistit... mai cumpatat, mai ardelenesc cum se zice Dar sa-mi zici totusi cum ti se pare... cred ca floare la ureche.

Mie imi plac cam toate genurile... ma mai uit si la horror... dar numai cu un ochi.
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]