View Single Post
  #3663 (permalink)  
Vechi 27 sep 2011, 14:31:36
TinAlexa's Avatar
TinAlexa TinAlexa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2010
Locaţie: Montreal, Canada
Vârsta: 49
Date: 170cm, 84kg
Mesaje: 2.140
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IX

'neata
Chiar ieri ma gindeam la treaba cu laptele, tot citind despre magnesiu am ajuns si la citeva articole despre lapte, m-am cam speriat, nu fac o promisiune dar termin tona de produse lactate din frigider si apoi o sa o raresc si sper sa nu o mai folosesc, dar asta este tristttt.
Da eu una nu mai inteleg nimic pe vremea bunici si a mea nu era nici o problema carnea, brinza, lactatele, nu prea erau pro si contra, acuma mai avem un pic si mergem la pascut da nici asta nu este sanatos 100% ca si iarba este poluata doar daca o crestem in casa.

Oricum in ziua de astazi nimic nu mai este ce a fost o data nici legumele si nici fructele nu mai au acelasi aport de vitamine. O sa supravietuim ca nu prea avem de ales.

Ma duc sa imi duc printesa la scoala, vorbim mai tarziu.



TinAlexa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2325 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1808 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1292 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]